Bit & Bitmagazine.nl

MEER PAARD ● MEER PASSIE ●  MEER PLEZIER

Bit Logo (paars)Bit verschijnt 10 keer per jaar boordevol interessante artikelen, mooie foto’s en praktische informatie. Bit is een blad met inhoud én fun dat jou wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van verzorging, training, gedrag en welzijn.

Bit-abonnees hebben een streepje voor! Je ontvangt Bit iedere keer thuis op de mat. Daarnaast ontvang je een aantal keer per jaar specials zoals de Bit Mode waarbij je op de hoogte wordt gebracht van de laatste fashion trends in de paardenwereld. In de Bit-webshop ontvang je 20% korting en regelmatig krijg je per mail een exclusieve aanbieding of cadeau van prachtige producten. In iedere Bit hebben we ‘Van Bit Voor Jou’ acties waar alleen jij als Bit-abonnee kans maakt op mooie prijzen. Je kunt met korting meedoen aan activiteiten en gratis of met korting de leukste evenementen bezoeken! Heb je een Bit Compleet of Bit Online abonnement? Dan heb je toegang tot het premium gedeelte op Bitmagazine.nl met onder andere intstructievideo’s, online archief, exclusieve artikelen en kun je Bit digitaal lezen waar en wanneer het jou uitkomt.

Abonneer direct!

Wordt nu lid bij Vereniging Eigen Paard en ontvang een proefabonnement t.w.v. € 21,90 cadeau!

Dressuur & Dressuurmagazine.nl

VOOR DE AMBITIEUZE DRESSUURRUITER

Dressuur_logo_petrol

Het glossy magazine Dressuur verschijnt 6 keer per jaar waarvan 2 keer online. Het is een blad voor iedereen die zich op (semi)professioneel niveau bezighoudt met de dressuursport en voor diegene die zich willen ontwikkelen richting het professionele niveau van de dressuursport. Dressuur magazine is hét magazine voor de ambitieuze dressuurruiter!

Abonneer direct!

Wordt nu lid bij Vereniging Eigen Paard en ontvang een proefabonnement t.w.v. € 18,- cadeau!

Paardenkrant & Horses.nl

HIPPISCH NIEUWS OP WERELDNIVEAU

AfdrukkenDe Paardenkrant is hét onafhankelijk nieuws- en vakblad voor de sport- & fokkerij liefhebber. Als abonnee ontvangt u de krant iedere woensdag op de mat.

Op maandag, woensdag en vrijdag ontvangt u de Horses.nl-nieuwsbrief en op zondag de speciale Paardenkrant nieuwsbrief. Meer verdieping vindt u in het magazine De Paardenkrant Extra dat iedere 2 maanden verschijnt.

Als abonnee kunt u met korting meedoen aan activiteiten en gratis of met korting de leukste evenementen bezoeken!

Abonneer direct!

Wordt nu lid bij Vereniging Eigen Paard en ontvang een proefabonnement t.w.v. € 49,- cadeau!

1.651 keer bekeken