Adverteren

Vereniging Eigen Paard is een sterke, landelijke en betrouwbare vereniging met een bereik van ruim 20.000 paardenliefhebbers. Het hoofddoel van de vereniging is het adviseren van haar leden bij alles wat bij een paard komt kijken. Vereniging Eigen Paard biedt de (toekomstige) particuliere bezitter van een paard of pony onafhankelijke belangenbehartiging en een breed scala aan hoogwaardige diensten en producten, gericht op het welzijn van paard of pony en op zorgeloos (rij)plezier. Daarnaast kunt u bij de vereniging terecht voor al uw vragen met betrekking tot paarden.

 

De mogelijkheden

Via Vereniging Eigen Paard heeft u op verschillende manieren de mogelijkheid om te adverteren. Zo kunt u adverteren via de website, nieuwsbrief, social media (facebook en twitter) en op onze flyer. Ook zijn combinaties met korting mogelijk middels onze pakketten goud, zilver en brons.

Schermafbeelding 2015-07-22 om 09.06.51

Contact: vereniging@eigenpaard.nl of 085-3036414

Website

Op de website zijn meerdere mogelijkheden voor adverteren. Hieronder zijn de 3 mogelijkheden vermeld.

  • Hoofdbanner website
  • Actiebanner website
  • Nieuwsbanner website / Social media

Hoofdbanner website

Een hoofdbanner is een grote, bijna paginabrede roterende advertentie en is één van de meest gangbare formaten. Een hoofdbanner wordt direct onder de navigatiebalk getoond. De voordelen van de hoofdbanner is het grote formaat, veel vrijheid om uw boodschap over te brengen en relatief hoge attentiewaarde door de plaats en het formaat. Tevens is het doorlinken naar uw eigen website een goede manier om nieuwe bezoekers te krijgen. De hoofdbanner op de website kost € 250,00 per maand.

Schermafbeelding 2015-07-22 om 10.13.01

Actiebanner website

De actiebanner is een actiematige roterende banner rechts op de homepagina. De pluspunten van deze manier zijn continue zichtbaarheid, hoge attentiewaarde door de plaats en deze manier is uitermate geschikt voor korte periodes. Tevens is het doorlinken naar uw eigen website de ultieme manier om nieuwe bezoekers te krijgen. Naast de actiebanner op de hoofdpagina van de website, is het ook mogelijk om te kiezen voor een actiebanner op een van de andere pagina’s op de website. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de pagina van voedingsadvies of juridische zaken. De voordelen van deze actiebanners zijn dat de doelgroepen nog beter en sneller bereikt kan worden. De actiebanner op de website kost                      € 150,00 per maand.

Schermafbeelding 2015-07-22 om 10.14.45

Nieuwsbanner website / Social media

Op de hoofdpagina van de website staan meerdere nieuwsberichten onder elkaar. Een nieuwsbanner is een banner die tussen deze nieuwsberichten staat en dus een ideale manier voor exposure. De voordelen van de nieuwsbanner zijn continue zichtbaarheid, een hoge attentiewaarde door de plaats en relatief hoge attentiewaarde door gerichte zoekactie van bezoekers. Deze mogelijkheid wordt aangeboden in combinatie met een post op Facebook en een tweet op Twitter. De nieuwsbanner op de website kost eenmalig € 100,00.

Schermafbeelding 2015-07-22 om 10.17.02

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van Vereniging Eigen Paard komt één keer per maand uit en is beschikbaar voor alle leden van de vereniging. Rond de 10.00 mensen hebben zich ingeschreven om elke maand de nieuwsbrief digitaal toegezonden te krijgen, een ideale manier dus om paardenliefhebbers te bereiken. In de nieuwsbrief wordt elke maand geschreven over uiteenlopende onderwerpen zoals evenementen, bijzondere nieuwsartikels en prijsvragen. Deze nieuwsbrief wordt tevens geplaatst op de website, social media en Linkedin.

 

De mogelijkheden

In de nieuwsbrief zijn meerdere mogelijkheden voor adverteren. Hieronder zijn de 3 mogelijkheden vermeld.

  • Hoofdbanner nieuwsbrief
  • Advertorial nieuwsbrief
  • Actiebanner nieuwsbrief

 

Hoofdbanner nieuwsbrief

Een hoofdbanner is een grote, bijna paginabrede advertentie en is één van de meest gangbare formaten. Een hoofdbanner wordt direct onder de titel getoond. De voordelen van de hoofdbanner is het grote formaat, veel vrijheid om uw boodschap over te brengen en relatief hoge attentiewaarde door de plaats en het formaat. De hoofdbanner in de Nieuwsbrief kost € 100,00 per uitgave.

Schermafbeelding 2015-07-22 om 10.24.47

Advertorial Nieuwsbrief

Dit zijn advertenties in een ander lettertype dan de artikelen in de nieuwsbrief en het bevat meer tekst vaak opgemaakt in kolommen. Het is een advertentie, vermomd als redactioneel artikel. De tekst/beeld verhouding is 80/20. Normaal is dit 30/70 Door een redactioneel uiterlijk ontstaat er een objectieve publicatie. Bovenaan de advertorial staat altijd het woord advertentie vermeld. De Advertorial in de nieuwsbrief kost € 80,00 per uitgave.

Schermafbeelding 2015-07-22 om 10.30.16

Actiebanner nieuwsbrief

De Actiebanner is een actiematige banner rechts op in de nieuwsbrief. De pluspunten van deze manier zijn continue zichtbaarheid, hoge attentiewaarde door de plaats en deze manier is uitermate geschikt voor een eenmalige actie. De actiebanner in de Nieuwsbrief kost € 50,00 per uitgave.

Schermafbeelding 2015-07-22 om 10.31.39

Flyers

Vereniging Eigen Paard biedt adverteerders ook de mogelijkheid om te adverteren op haar flyers. Op de voorkant van de flyer staat een advertentie van Vereniging Eigen Paard, maar op de achterkant is de mogelijkheid om op een kwart, op de helft en zelfs op de hele achterkant te adverteren. Deze flyers worden op evenementen van Vereniging Eigen Paard uitgedeeld en op evenementen waar Vereniging Eigen Paard aanwezig is. Tevens worden de flyers neergelegd op nog nader te bepalen locaties. Vereniging Eigen Paard behoudt zich het recht voor om bij de keuze van de adverteerder ook rekening te houden met de spreiding van de diverse adverteerders, zodat elke adverteerder de gelegenheid krijgt te adverteren.

Een kwart pagina kost € 50,00 per 5.000 flyers
Een halve pagina kost € 100,00 per 5.000 flyers
Een hele pagina kost € 200,00 per 5.000 flyers

Pakketten

Goud

Schermafbeelding 2015-07-22 om 09.00.29

 

 

 

 

 

Een combinatie van deze drie advertentiemogelijkheden voor € 400,00 i.p.v. € 450,00

Zilver

Schermafbeelding 2015-07-22 om 09.00.43

 

 

 

 

 

Een combinatie van deze drie advertentiemogelijkheden voor € 250,00 i.p.v. € 280,00.

Brons

Schermafbeelding 2015-07-22 om 09.00.54

 

 

 

 

 

Een combinatie van deze drie advertentiemogelijkheden voor € 150,00 i.p.v. € 175,00.

Korting

Als er een samenwerking aan wordt gegaan voor een langere periode dan vernoemd in de tariefkaart, zijn er meer mogelijkheden tot kortingen. De kortingen liggen geheel aan de hoeveel advertentiemogelijkheden die worden gekozen en de duur van deze mogelijkheden.

Contact: vereniging@eigenpaard.nl of 085-3036414

3.784 keer bekeken