Diensten

123456789

 

Wij bieden onze leden exclusieve toegang tot de gehele website vol nuttige informatie. Leden kunnen er onder anderen gratis juridische contracten downloaden, het juridische databestand raadplegen en in contact komen met andere leden. Ook zijn er veel vragen, waaronder juridische, reeds beantwoord in de meest gestelde vragen. Uiteraard zijn we onze leden ook persoonlijk van dienst. De drie belangrijkste aspecten van onze dienstverlening zijn:

Advies
De vereniging kan je op alle gebieden met raad en daad bijstaan. Bijvoorbeeld bij de aanschaf van een paard, het bouwen van een stal of de verzorging van je paard. De vereniging heeft een uitgebreid netwerk van deskundigen welke de vragen van onze leden kunnen beantwoorden.

Aankoopbegeleiding
Het kopen van een paard of pony heeft heel wat voeten in de aarde. Vereniging Eigen Paard kan je helpen bij dit proces. Dit kan door het inschakelen van een onafhankelijke en deskundige aankoopbegeleider welke je op een persoonlijke wijze bijstaat bij het maken van de juiste beslissing.
Als lid kun je ook deelnemen aan Horse Dating®; een uniek evenement van Vereniging Eigen Paard, om met deskundige begeleiding de perfecte match te maken tussen mens en dier.

Aantrekkelijke kortingen
Leden kunnen van vele aantrekkelijke kortingen profiteren op onder andere verzekeringen, tijdschriften, evenementen en vele andere interessante producten en diensten. Leden kunnen ook gezamenlijke inkopen doen op de website van de vereniging.

Collectieve ongevallenverzekering
Vereniging Eigen paard heeft een collectieve verzekering afgesloten voor haar leden. Dit houdt in dat je als lid tijdens het paardrijden, incl. het op en afstaprisico en tijdens wedstrijden automatisch verzekerd bent. De verzekering geldt voor zowel de amateurruiter als ook de beroepsruiter.

Clinics
Vereniging Eigen paard Organiseert diverse clinics en evenementen. Leden kunnen hier met korting aan deelnemen. Voorbeelden van clinics zijn; exterieurbeoordeling, mennen en communiceren met je paard, evenementen zoals Paard & Plezier en de Ondernemersdag.

Bekijk hier het overzicht van onze diensten en bijbehorende tarieven

4.586 keer bekeken