Equipe Paardenverzekering

Je bent toekomstig of op dit moment al paardenbezitter. Als paardenliefhebber weet je als geen ander dat de zorg voor je paard niet alleen veel tijd en aandacht kost, maar ook veel geld. Het is dus belangrijk dat ook de financiële zaken rondom je paard goed geregeld zijn. Wie je bent en wat je samen wilt bereiken, moet daarbij het uitgangspunt zijn. Ligt je hart bij dressuur, springen, western, aangespannen of recreatief rijden. Equipe Paardenverzekeringen heeft een passende verzekering voor je paard of pony.

De Vereniging Eigen Paard is een samenwerking aangegaan met Equipe Paardenverzekeringen. Als je als lid van Vereniging Eigen Paard een nieuwe polis afsluit bij Equipe, ontvang je een korting van 10% op de eerste jaarpremie en 5% op de tweede jaarpremie! Deze korting is alleen geldig op de premie van een Equipe 2, Equipe 3 of Equipe 4 Paardenverzekering.

Waarom deze keuze?
Equipe Paardenverzekeringen is specialist op het gebied van paardenverzekeringen en heeft het welzijn van je paard hoog in ’t vaandel staan.
Het team van Equipe Paardenverzekeringen beschikt over degelijk vakmanschap en veel ervaring in combinatie met een brede interesse in de paardenwereld, waarbij klantgerichtheid en persoonlijke service als zeer belangrijk worden ervaren.

Je hebt daarbij de keuze uit een compleet aanbod van verzekeringen voor jouw paard(en). Zo kan je onder andere denken aan dekking in geval van overlijden, onbruikbaarheid, maar ook voor ziektekosten, verlies van het ongeboren veulen en crematie van je paard.
Diefstal en brand zijn standaard meeverzekerd.

Bekijk de website van Equipe Paardenverzekeringen voor meer informatie of neem telefonisch contact op via 0416-315203. De medewerkers van Equipe zijn je graag van dienst.

 Verzekering aanvragen
Als lid van Vereniging Eigen Paard kun je met korting een nieuwe verzekering afsluiten bij Equipe Paardenverzekeringen. Deze dien je dan wel via de vereniging aan te vragen. Dat kan middels onderstaand aanvraagformulier. Log in om de verzekering met korting af te sluiten.

U moet ingelogd zijn om dit gedeelte te kunnen bekijken. Login

equipe vep

 

2.223 keer bekeken