Vereniging Eigen Paard is partner van Equestrian Plus!

WIN EEN DRESSUUR CLINIC VAN TOP INSTRUCTEUR FRENK JESPERS.
Op zaterdag 6 januari 2018 organiseert Vereniging Eigen Paard 4 dressuur clinics van een uur.

Wat moet je doen?
1. Like en share de Facebookpagina Vereniging Eigen Paard en Equestrian Plus.
2. Word lid van Equestrian Plus en geniet per direct van alle voordelen.
3. Stuur een dressuur filmpje van jou en je paard naar info@eigenpaard.nl

Aan de hand van de video’s worden de winnaars op 24 december bekend gemaakt.

Bestaande leden van Vereniging Eigen Paard krijgen 50% korting op het Equestrian Plus Pakket! Lees hier wat je voordelen hiervan zijn.

Wanneer: Zaterdag 6 januari, van 10:00 tot 14:00 uur

Waar: Dressuurstal Jespers, Bergse Pad 8 Teteringen

Wie: Iedereen is welkom, gratis entree

Het nummer van de locatie is 076-5714506. De clinic wordt gegeven in de binnenbak. Je hebt de mogelijkheid om voor aanvang van je clinic los te rijden.

Frenk Jespers is vanaf de oprichting betrokken geweest bij de Vereniging Eigen Paard. Hij brengt als bestuurslid een enorme ervaring in als toptrainer, africhter, bondscoach en hengstenkeuringscommissielid bij KWPN, SWB (Zweden) en KFPS (Friese paarden). Frenk maakt zich al decennia sterk voor de ontwikkeling van de paardensport in alle facetten, waarbij opleiding een belangrijk aspect is. Zo was hij een van de ontwikkelaars van de Pavo Cup en de Equiral dressuurtest. Frenk is ook een veelgevraagd gastinstructeur: regelmatig geeft hij clinics in allerlei landen.