In 2000 zijn Hans en Yvonne van Dijk als de IJslandershop begonnen. Op de boerderij in Harmelen hadden zij naast het bedrijf met IJslandse paarden een kleine shop. Ook hebben zij een aantal jaren winkel gehad in Montfoort. Atorka ging toen meer de breedte in. Ondertussen deed Hans de 3 jarige HBO opleiding voor zadelpasser bij het MSFC. Als we iets doen, dan doen wij het graag gelijk goed.

Eind 2015 verkochten wij de boerderij, het werd tijd om te gaan focussen op onze webwinkel. Inmiddels maken wij heel wat uren voor WWW.ATORKA.NL. Hans is als zadelpasser 4 à 5 dagen in de week onderweg. Zijn werkgebied is vanaf de Waddeneilanden t/m Brussel en Duitsland. Yvonne runt samen met Maureen en Willeke de webwinkel.

Het assortiment wordt steeds verder uitgebreid. We zijn gespecialiseerd in jodhpurbroeken, eczeemdekens en -producten en natuurlijk het IJslandse paard. Ook hebben we een ruime collectie kleding van diverse merken. Daarnaast kun je nog steeds bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte zadels, inclusief alle toebehoren. Tot slot vinden wij het delen van kennis heel belangrijk. Daarom schrijven wij regelmatig blogs. Dit kan bijvoorbeeld gaan over zomereczeem, nieuwe producten, evenementen die wij organiseren of waar wij bij aanwezig zijn.

https://genericforgreece.com/…-viagra/

Goede service, het welzijn van het paard en producten van goede kwaliteit staan bij ons voorop. Leden van Vereniging Eigen paard krijgen nu €7,50 korting op de eerste bestelling. De korting is geldig bij besteding van €30,- en geldt niet op voer en sale. De code kan ingevoerd worden bij het afrekenen en geldt niet in combinatie met andere codes. Te gebruiken tot en met 31-12-2020 via www.atorka.nl. Log in om gebruik te maken van de kortingscode. Heb je vragen over de actie of over onze producten, dan kun je altijd contact opnemen via klantenservice@atorka.nl