Vind je Buitenrit — Vinden, boeken & rijden

Te paard de natuur in heerlijk! Dat onbeschrijfelijke gevoel, wanneer je te paard langs de kustlijn, door het bos of over de hei galoppeert. Jij weet hoe het voelt. De vrijheid, de natuur, intens genieten. Buitenrijden te paard, dat is waar ik van houd!

Buitenritten, de mooiste kant van paardrijden

Ik ben Patty Casander oprichtster van Vind je Buitenrit en ik heb een passie voor het paardrijden buiten in de natuur. Vanuit die passie is Vind je Buitenrit ontstaan. Want het liefst geniet ik elk vrije moment van een prachtige buitenrit. Echter als je niet in een natuurgebied woont, zelf woon ik in Amsterdam, is een buitenrit niet zo makkelijk te regelen.

Informatie over paarden & buitenrijden

Op VindjeBuitenrit.nl vind je alle informatie buitenrijden. Hier vind je tussen de mooiste, fijnste en spannendste buitenritten precies die buitenrit voor jou. We hebben veel exclusieve adressen die je anders niet zo makkelijk tegenkomt. Moet je net iemand kennen die de buitenrit gereden heeft.

Op veel buitenritten kan je aansluiten met je eigen paard. Super fijn als je ergens gaat rijden waar je de weg niet kent. Dat je kan opstappen op een plek waar de goede voorzieningen zijn voor jou en je paard. Zo kan je veilig en ontspannen aan de buitenrit beginnen.

Ook leuk als degene met wie je wilt rijden geen eigen paard heeft. Kunnen jullie toch samen op pad. Je kunt van te voren lezen wat je kunt verwachten van de buitenrit, zodat je een veilige en ontspannen rit kunt rijden terwijl je op de mooiste plekken komt.

Reserveren gaat via de website. Je kan via de site vragen stellen aan de stal als je nog vragen hebt. Vind je Buitenrit is vinden, boeken & rijden.

Veel rijplezier!

Patty Casander

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie