Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Clinic eventing met Renske Kroeze

9 augustus 2018

- €20
Tijdens de eventing clinic met Renske Kroeze, zul je vooral plezier hebben met je paard of pony. Tijdens de clinic draait het om vertrouwen tussen jou en je paard/Pony. Natuurlijk gaan we proberen wat grenzen te verleggen!
Het gebruik van een cap en bodyprotector zijn verplicht. Je rijdt mee in een groepje van maximaal 4 combinaties. Je clinic duurt 5 kwartier.
Renske Kroeze is een enthousiaste eventing- en springamazone. Nog iedere dag is ze blij dat ze van haar hobby haar werk heeft kunnen maken. Op dit moment is Renske in de eventingsport actief met haar paard Jane Z op CCI*** niveau.
Naast het trainen van haar paarden vind ze het ook erg leuk om les te geven. “Het overbrengen van de passie voor de sport is mijn belangrijkste doel. Het geeft mij veel voldoening als ik een combinatie plezier zie hebben tijdens een training.”
Bekijk hier het interview met Renske van KWPN tv.

Maak een account aan of login om je met €5 korting in te schrijven!

Gegevens

Datum:
9 augustus 2018
Kosten:
€20
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Verenging Eigen Paard
Telefoon:
0768888018
E-mail:
info@eigenpaard.nl
Site:
www.eigenpaard.nl

Locatie

Equestrian Center Tilburg
Bredaseweg 525
Tilburg, 5036 NA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0653711665
Site:
http://voskens.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar