Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Combiclinic Roos Dyson en Frenk Jespers

21 juni 2019 @ 15:00 - 21:00

- $90

Rijd mee in de combi – clinic met Roos Dyson en Frenk Jespers.
Tijdens deze 45 minuten zal Roos verder ingaan op je lichaamscontrole tijdens het paardrijden en wat de effecten hiervan zijn. Frenk geeft aanvullend dressuurinstructie.

magyargenerikus.com/

Als Roos tips heeft gegeven om vanuit een betere zit een optimale inwerking te verkrijgen, zit er (letterlijk!) niks meer in de weg om met Frenks vakkundige dressuur instructie tot mooie verbeteringen te komen.

De clinic is voor ieder niveau. Je rijdt 45 minuten en kun vooraf aangeven op welke punten jij wilt verbeteren. Ook voor toeschouwers is het mogelijk om deze clinics te volgen en vragen te stellen. Je wordt ontvangen met een kopje koffie en iets lekkers.

Over Roos:
Roos is een dressuuramazone en Deurne gediplomeerd instructrice die zich heeft gespecialiseerd in houding en zit. Vanuit haar eigen kennis en ervaring heeft ze haar bedrijf Gepaard Met Een Lach opgericht. In haar lessen en clinics staat Houding, Balans en Inwerking en de harmonie tussen ruiter en paard centraal. Ze is ook enthousiast Prix st George dressuuramazone.

Over Frenk:
Frenk heeft in 1975 de opleiding in NHC Deurne afgerond.
Nadat hij 12 jaar gewerkt heeft aan de opbouw van manege Buitenhorst te Oosteind, heeft Frenk zich gespecialiseerd in de dressuur. Via de vele successen is Frenk bij het KWPN als hengstenkeuringscommissielid de volle 9 jaar actief geweest. Als jurylid en begeleider voor jonge paarden voor WK Verden zijn er vele successen behaald.
Frenk vervult zijn laatste jaar als hengstenkeuringscommissielid van de SWB in Zweden en maakt deel uit van de KFPS-Hengstenkeuringscommissie.

Gegevens

Datum:
21 juni 2019
Tijd:
15:00 - 21:00
Kosten:
$90
Evenement Categorie:

Organisatoren

Verenging Eigen Paard
Gepaard met een lach

Locatie

Dressuurstal Jespers
Bergse Pad 8
Teteringen, 4847 NC Nederland
Telefoon
0611221483
Bekijk de site van Locatie