Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Juridisch

1 juli 2018 @ 15:00 - 16:00

- $25

Onze huisadvocate Floortje Maat is aanwezig tijdens Horse Dating.

De aankoop van een paard is best wel spannend. Niet alleen gaat het vaak om behoorlijke bedragen, ook koop je levende have en moet je maar afwachten hoe eerlijk de verkoper daarbij is geweest, of hoe het paard zich bij je ontwikkelt. Je gaat er iedere dag behoorlijk tijd aan spenderen, wat zijn de valkuilen om te voorkomen dat je iedere dag met een knoop in je maag naar stal gaat?

Als verkoper geldt datzelfde. Kopers verwachten steeds meer en in een maatschappij waar steeds sneller naar een ander wordt gekeken als er iets mis is, ben je als verkoper al snel aangeschoten wild. Je weet niet wanneer of hoe een koper bij je terugkomt en wat dan het probleem is, maar je weet wel dat als een koper bij je terugkomt, dat vaak heel vervelend is. Hoe bescherm je nu de koper tegen zichzelf, en hoe zorg je dat je als verkoper niet op de schietschijf van de kopers belandt.

slovenska-lekaren.com

Deze en andere vragen zullen in een lezing aan de orde komen. Daarbij is ook gelegenheid tot het voorleggen van korte casus en het stellen van andere vragen.

Maak een account aan of login om je gratis in te schrijven!

Gegevens

Datum:
1 juli 2018
Tijd:
15:00 - 16:00
Kosten:
$25
Evenement Categorieën:
,
Site:
www.horsedating.nl

Organisator

Verenging Eigen Paard
Telefoon
0768888018
E-mail
info@eigenpaard.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Horse Dating – Manege Buitenhorst
Griendsteeg 3
Oosteind, 4909BJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0162 – 453 007
Bekijk de site van Locatie