Friesian edition

Horse Dating® is een uniek evenement van Vereniging Eigen Paard, om onder deskundige begeleiding de perfecte match te zoeken voor jou en je toekomstige paard.

Het unieke van dit initiatief is dat adviseurs van Vereniging Eigen Paard, onder leiding van Frenk Jespers en Anouk Holleman, de deelnemers op een deskundige wijze begeleiden bij het uitproberen en de eventuele aankoop van een paard. Na het succes van 10x Horse Dating, gaan wij op 23 maart 2019 de 11e editie organiseren. Dit wordt een editie speciaal voor mensen die op zoek zijn naar een fries paard.

slovenska-lekaren.com

Het team van Horse Dating is uitgebreid en bestaat voor deze editie uit Frenk Jespers, Anouk Holleman, Wendy van der Veen en Astrid Hoppenbrouwers.

**De volgende editie van Horse Dating® wordt gehouden op zaterdag 23 maart 2019 bij Stal Groenendaal te Bunschoten (Amersfoort). **

Hoe werkt het als je een paard zoekt?

Je meldt je aan via onderstaand contactformulier. Wij nemen contact met je op en stellen een zoekopdracht op. De vereniging gaat op basis daarvan actief op zoek naar pony’s/paarden die matchen met het opgegeven profiel. Tijdens de Horse Dating® dag zelf kun je de paarden die op jouw profiel aansluiten uitproberen onder begeleiding van onze adviseurs. Zij beoordelen de kwaliteiten van de paarden en geven onafhankelijke en uitgebreide informatie over het paard zodat de koper weet wat hij/zij kan verwachten.

De kosten voor deelname bedragen € 65,- voor niet leden, leden betalen € 50,-. Hiervoor gaat de vereniging op zoek naar geschikte paarden en verzorgen wij deskundige begeleiding tijdens Horse Dating®.

Lees hier het verhaal van Jessica Kranendonk.

Hoe werkt het als je een paard wilt aanbieden?

Wil je je paard of pony verkopen? Meld je dan aan voor Horse Dating® via onderstaand formulier! Wat wij voor je als aanbiedende partij doen: we gaan actief op zoek naar potentiele kopers en op de Horse Dating® dag bieden wij je de mogelijkheid je paard op zijn best te presenteren op een mooie accommodatie met alle nodige materialen. Je ontmoet hier meerdere potentiele kopers die bij hun zoektocht naar een goede match begeleid worden door onze deskundigen. De kosten voor het aanbieden van een paard tijdens deze dag bedragen € 50,- (bij meerdere paarden krijg je korting). Het voordeel voor is dat je op een dag meerdere potentiele kopers kunt bereiken. Heb je een paard wat je via Horse Dating aan wilt bieden, meld je dan aan via onderstaand formulier. Wij nemen hierna contact met je op.

Het contactformulier komt snel op de website, je kan ons alvast mailen via horsedating@eigenpaard.nl