Horsify verbindt paardeneigenaren met betrouwbare ruiters en verzorgers.

Het is een start-up uit Amstelveen, opgericht om paardrijden, het fokken van veulens en het houden van paarden toegankelijk te maken voor iedereen.

Helaas bezit niet iedereen een paard, en zij die wel een paard bezitten kunnen vaak niet dagelijks hun paard verzorgen. Dit betekent dat veel paardeneigenaren voor een aantal dagen per week of vaker een ruiter of verzorger zoeken. Tevens zijn er veel ruiters of verzorgers die een bijrijd-, bruikleen- of leasepaard zoeken. Horsify is een platform waar paardeneigenaren en ruiters of verzorgers samen komen. Met Horsify willen we iedereen de mogelijkheid geven om van paarden te genieten en de passie voor paarden met anderen te delen. Bekijk hier de site van Horsify.

Leden van Vereniging Eigen Paard krijgen 25% korting op een premium lidmaatschap van Horsify. Log in gebruik te maken van de korting.