De Paardendrogist is sinds 1996 dé gezondheidsspecialist voor paarden in Nederland. Het vertrouwen van vele duizenden klanten in De Paardendrogist is de stimulans om te blijven innoveren met nieuwe producten en het blijven verbeteren van de service. De voedingssupplementen van het huismerk Paardendrogist kenmerken zich door de hoge en zuivere kwaliteit, zichtbare effectiviteit, eerlijke prijzen en natuurlijke betrouwbaarheid. Het gaan tenslotte om jouw paard!

De webshop wordt continue verbeterd om de winkelbeleving te optimaliseren. Duidelijke en uitgebreide productinformatie, snelheid en gebruiksgemak hebben constant de aandacht.

Service staat zeer hoog in het vaandel bij het hele team van De Paardendrogist, zelfs noemen ze dit graag “ouderwetse” service. Uiteraard bieden ze deze service van het eerste contact tot aan het afleveren van de bestelling. Hierdoor bestel je met een gerust hart online!

De Paardendrogist staat graag voor je klaar voor een persoonlijk en kundig advies, een bestelling of andere vragen. 

Leden van Vereniging Eigen Paard krijgen 15% korting op hun bestelling bij de Paardendrogist! Log in om gebruik te maken van de kortingscode.

De korting is van toepassing op het eigen merk van de Paardendrogist. Er gelden hier wel 2 uitzonderingen op; geen korting over korting en geen staffelkorting in combinatie met de structurele korting.