ALLE REGIO’S VAN EIGENAAR ZOEKT RUITER ZIJN OPERATIONEEL

In augustus 2020 is het programma Eigenaar Zoekt Ruiter van start gegaan om eigenaren van de vele paarden en pony’s waar te weinig mee wordt gedaan of die niet in de sport uitkomen, te koppelen aan ruiters. Het is ons doel de juíste eigenaar met de juíste ruiter te matchen, we hebben ruiters van niveau B tot subtop in onze database! We bieden eigenaren en ruiters advies, begeleiding en een juridisch raamwerk voor de samenwerking.

Inmiddels zijn alle regio’s ingedeeld en staan de regioteams klaar om matches te maken! Via de vernieuwde website is het eenvoudig aanmelden voor zowel eigenaren, ruiters als dienstverleners/sponsors. Op de website staan o.a. interessante juridische informatie, voorbeelden van afspraken en natuurlijk ervaringsverhalen van eigenaren en ruiters, zie www.eigenaarzoektruiter.nl

Eigenaar Zoekt Ruiter te gast bij KWPN TV

Afgelopen donderdag 4 februari 2021 mocht onze initiatiefnemer Caroline Brandes-van den Akker aanschuiven in de studio bij de KWPN Hengstenkeuring. Ook KWPN- fokker Janneke Gnodde-Hofman en Grand Prix amazone Kim Jacobi waren in de studio aanwezig om hun ervaring met en enthousiasme voor Eigenaar Zoekt Ruiter te delen.

Janneke Gnodde-Hofman: “Ik vind het erg leuk om te zien dat mijn paarden in de sport uitgebracht worden. Je kan wel denken dat ze qua aanleg iets goed kunnen, maar je weet het pas als je in de praktijk kunt zien wat de sterke en de verbeterpunten zijn. Dankzij Eigenaar Zoekt Ruiter zijn we gekoppeld aan Kim.”

Kim Jacobi: “Ik rijd de merrie Iza Dienie voor Janneke, we hebben ons de Grand Prix tot doel gesteld. Ik geloof echt dat Iza dit gaat halen en we zijn er rustig naartoe aan het trainen.”

“Als lid van de werkgroep Noord-Nederland is het erg leuk om te zien dat eigenaren die het plezier in het fokken een beetje kwijt waren geraakt, weer helemaal enthousiast worden als we ze hebben gekoppeld aan een fijne ruiter.”

Het gesprek is terug te kijken via https://kwpn.tv/watch/12410

Informatieaanvragen pers & media via : pr@eigenaarzoektruiter.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie