Avans en de hippische sport; Ondersteuning van bedrijven, prima studiemogelijkheden voor ruiters!

Avans Hogeschool heeft eind 2014 een Hippische Desk in het leven geroepen om hippische ondernemers bij te staan in het optimaliseren van hun bedrijfsvoering; te denken aan het commerciële vlak (omzet- en rendementsvergroting), het bedrijfsmatige vlak (kostenbesparing), en activiteiten op het gebied van MVO. De ondersteuning van de hippische desk is overigens niet beperkt tot hippische ondernemers, ook verenigingen e.d. komen in aanmerking.

 

Opdrachten zijn o.a al uitgevoerd voor Den Goubergh Roosendaal, Selevia Hoeve Werkendam, Dressuurstal de Ruiter Sprang Capelle, Het Keelven Someren, De Stalapotheek en Vereniging Eigen Paard. VEP gaat de samenwerking met Avans voortzetten in september en meerdere opdrachtgevers zijn nog welkom.

 

De Hippische Desk wordt bijgestaan door de gedreven studente Sportmarketing Angela van Hemert. Angela is eigenaar van Equilibre Horses.

 

Je bent weg van paardensport of werkt in de sportbranche en wilt je mogelijkheden vergroten, of je hebt een marketingfunctie en wilt je meer specialiseren in de sport. Overweeg dan Sportmarketing, een deeltijdstudie commerciële economie die zich vanaf de eerste dag richt op de brede sportbranche. Je combineert je werk met je sport en je studie. www.avansdeeltijd.nl/sportmarketing

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie