Equestrian Plus Tour van start

Op 3 en 4 februari 2018 wordt in Equestrian Center De Peelbergen bij Sevenum de eerste editie gehouden van de Equestrian Plus Tour. Wat is het eigenlijk?

it-frm.com

Initiatiefnemer Michael Eerhart: ‘In de praktijk maken veel springruiters gebruik van CSI 1 ster-wedstrijden. Dat is peperduur om deel te nemen, als je er al tussenkomt. Onbereikbaar voor heel veel mensen. Daarom organiseren we een nieuw concept, open voor elke springruiter van B t/m ZZ, vanuit welk land dan ook. Ja, het inschrijfgeld is wat hoger dan veel mensen gewend zijn en je doet twee dagen mee. Maar de geldprijzen zijn dan ook super hoog, in de finales zelfs in de verhouding 1:3. De wedstrijden van de Equestrian Plus Tour zijn aangekleed als een internationaal concours inclusief stands, de accommodatie is altijd van het hoogste beschikbare niveau inclusief catering van hoge kwaliteit.’

Om deel te kunnen nemen schrijf je in via Concours.nl en word je lid van Equestrian Plus of de Vereniging Eigen Paard, die de wedstrijd organiseert. Equestrian Plus is een opzet voor Nederlandse en Belgische paardenliefhebbers met heel veel kortingen op vele gebieden. Onderdeel daarvan is de nieuwe serie wedstrijden, de Equestrian Plus Tour. Om te beginnen in De Peelbergen maar de volgende staat al op het programma: 23 en 24 juni in Hippisch Centrum Exloo.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie