“Equine in motion, van traditie naar technologie”

Schermafbeelding 2014-12-22 om 11.18.37

Een symposium georganiseerd door equine-studenten


Op vrijdag 16 januari 2015 zal er door derdejaars equine-studenten van Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences te Wageningen een symposium georganiseerd worden. Dit symposium zal de laatste ontwikkelingen op het gebied van beweging in de paardensector aan het licht brengen. De deuren zullen openen om 13:30uur, waarna het symposium zal beginnen om 14:00uur. Gevolgd door het Business Café dat zal beginnen om 16:30 uur. Het symposium vindt plaats in het Willem C. Schimmelgebouw van de universiteit Utrechtv en zal volledig Engelstalig zijn.
Als beginpunt zal er gesproken worden over tradities en dit zal zich ontwikkelen naar technologische ontwikkelingen op het gebied van beweging van paarden en het verbeteren van paarden welzijn.
Naderhand zal er een unieke mogelijkheid zijn voor bedrijven, bezoekers, sprekers en studenten om paard gerelateerde bedrijven samen te brengen met de niet-paard gerelateerde bedrijven in het Business café.

Er zullen vijf sprekers aanwezig zijn die elk een expert zijn in hun eigen vakgebied, denk hierbij aan Diana Hodgings (oprichtster GaitSmart™), Eric Bergman (dierenarts) en Justin Maarse (dierenarts & 3* Eventing ruiter).
Bekijk hier de website en facebookpagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie