Equipe Paardenverzekeringen trotse partner van Vereniging Eigen Paard

Equipe Paardenverzekeringen heeft het partnership met Vereniging Eigen Paard (VEP) verlengd. Equipe-directeur Nicole Bergmans heeft veel sympathie voor de VEP: “De voorlichting die de Vereniging Eigen Paard geeft en de evenementen die worden georganiseerd zijn een mooie aanvulling op onze paardenverzekeringen.”

Equipe werd in 2006 opgericht en is inmiddels een speler van formaat die goede producten met uitgebreide dekking tegen zeer concurrerende premies aanbiedt. Nicole Bergmans: “In het veld zien we dat we veel nieuwe klanten krijgen. Dat heeft zeker te maken met onze klantgerichtheid en flexibiliteit maar ook met onze samenwerking met het wereldwijd opererende Lloyd’s of London als risicodrager, een heel fijne partij waardoor we voor ieder paard, van recreatiepony tot topsportpaard en alle paarden daar tussenin, een passende dekking kunnen bieden en net anders kunnen opereren dan de andere spelers op de Nederlandse markt.”

Een speler van formaat maar wel een die gewoon blijft, volgens Nicole: “We werken inderdaad met vijf heel betrokken medewerkers op ons kantoor. Een kleine club die keihard werkt, waarbij persoonlijke aandacht  en een heel goede service centraal staan. Daarnaast werken we nauw samen met Veterinair Centrum Someren voor advies op veterinair gebied.”

De samenwerking met Vereniging Eigen Paard is opgezet vanuit de gedachte dat we onze klanten graag iets meer bieden dan alleen een financieel product, waarop leden van de VEP overigens de eerste twee jaren 5% korting krijgen: “Paardensport is een beleving waarbij je met passie en levende dieren te maken hebt. Voorlichting is dan essentieel omdat dat het welzijn van het paard bevordert. De manier van omgaan met paarden is natuurlijk heel erg belangrijk, het management om het paard heen, om het gezond en fit te houden. Op de eerste plaats voor het paard zelf, maar uiteindelijk is iedereen daarbij gebaat. De Vereniging Eigen Paard levert daar een grote bijdrage aan en dat willen we graag ondersteunen. En op die manier zijn we ook graag op het evenement Balans Hippique aanwezig om ons steentje bij te kunnen dragen.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie