Inspirerend symposium bij Outdoor Gelderland

 

Duurzaamheid; nachtmerries, man en paard, het beste paard van stal en natuurlijk de actuele stokpaardjes… 30 juni bij Outdoor Gelderland.

Duurzaam ondernemen wordt, ook in het Nederlandse bedrijfsleven, steeds belangrijker. De grote uitdaging is om duurzaam ondernemen ook in de hippische sector toe te passen. Vereniging Eigen Paard is mede-organisator van een symposium wat tijdens Outdoor Gelderland georganiseerd wordt waarbij we de bezoekers mee willen nemen in de wereld van duurzaam ondernemen en biobased producten. Waar liggen kansen voor de hippische sector?

 

Een mooi programma met inspirerende sprekers:

sprekers symposium

Ruud Koornstra heeft aangetoond dat de oplossing voor vele mondiale bedreigingen voor het oprapen liggen en dat er met duurzaam ondernemen  geld te verdienen valt.

Marie Louise Perier is ondernemer op de biologisch- dynamische boerderij Zonnehoeve. Daar is de bedrijfsvoering erop gericht om de landbouwkundige kringloop zo gesloten mogelijk te maken, want dan kan de bodem rijker en vruchtbaarder worden en is een duurzame voedselproductie mogelijk.

Jan Douwe Kroeske begeleidt het gehele programma als dagvoorzitter.

Ook zullen er twee jonge ondernemers gaan pitchen over hun innovatieve bedrijven waar duurzaamheid ook een belangrijkthema is. Dit zijn: Maarten de Jong, managing director van One Planet Crowd en Marc Roelofs, eigenaar bij Equisafe. Het beloofd een zeer inspirerende bijeenkomst te worden met als doelstelling om duurzaam ondernemen te vertalen naar de praktijk voor hippische en agrarische ondernemers.

Na afloop van het inhoudelijke gedeelte van het symposium kunt u onder het genot van een hapje en een drankje als VIP genieten van topsport en netwerken met paardeneigenaren, onderwijs, hippische ondernemers en bedrijfsleven.

Onder onze leden van Vereniging Eigen Paard verloten wij 5 keer 2 toegangskaarten voor dit symposium t.w.v. €50,- pers stuk. Mail ons uw motivatie waarom u graag naar dit symposium wil en maak kans op deze kaarten!

Download hier het volledige programma in de officiële uitnodiging / inschrijfformulier

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie