Linda Kohanov komt naar Nederland

De Amerikaanse Linda Kohanov is ‘s werelds meest bekende pionier op het gebied van ervaringsgericht leren met paarden en equitherapie. Deze maand komt zij naar Nederland en België en het is mogelijk om haar te ontmoeten!
Ze zal o.a. een leiderschapstraining geven rond haar nieuwe boek, De Vijf Rollen van een Meesterherder.

Meld je hier aan voor de avondlezing op 28 juni :

Meld je hier aan voor de dagtraining op 29 juni

Daarnaast mogen we het boek De Vijf Rollen van een Meesterherder verloten! Bekijk onze social media om kans te maken.

Bekijk het hele aanbod van paardenboeken hier.

‘Een oorspronkelijk meesterwerk. Linda Kohanov’s De Vijf Rollen van een Meesterherder bevat een schat aan verlichte inzichten over hoe het natuurlijke gedrag van paarden ons kan helpen de innerlijke balans te vinden tussen de leeuw en het lam. Kohanov stijgt ver boven de geijkte zelfhulp-clichés uit in haar heldere definitie van hoe niet-aggressieve kracht kan leiden tot het emotionele heldendom en de waarlijk empathische emotionele intelligentie die nodig zijn om de wereldcrisis die ontstaan is door roofzuchtig leiderschap te helen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar licht op de weg voorwaarts in een steeds donkerdere, steeds verder uit controle rakende wereld.’ Chris Irwin, auteur van Een paard liegt niet

 

Over de auteur
De auteur van de bestseller De Tao van Equus Linda Kohanov is internationaal spreker en docent. Ze heeft Eponaquest Worldwide opgericht om het helende potentieel van werken met paarden te onderzoeken en om programma’s aan te bieden over onderwerpen strekkend van emotionele en sociale intelligentie, leiderschap, stressvermindering, ouderschap, tot consensus creëren en mindfulness. Ze woont in de omgeving van Tucson, Arizona.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie