‘Militaire Prestatietocht te Paard’ in park De Hoge Veluwe

De 15e editie van de Militaire Prestatietocht te Paard (MPTTP) wordt vrijdag 4 september in Het Nationale Park De Hoge Veluwe gehouden. De MPTTP is van een kleinschalig, particulier initiatief uitgegroeid tot een evenement van internationale allure waarin teams van vier tot acht ruiters een parcours met diverse behendigheidsproeven te paard afleggen.

De deelnemers krijgen onder meer de onderdelen ‘obstakelproef’, ‘handgranaatgooien te paard’, ‘handboogschieten’, en ‘ringsteken’ voor de kiezen. Het team dat uiteindelijk de meeste punten vergaart, wint. In totaal nemen aan de lustrumeditie ruim 140 ruiters, 15 koetsen en tien lastdieren (paarden en muilezels) met begeleiders te voet (Tactical Pack Animals) deel.

Meer weten of interesse om de 15e editie van de MPTTP van dichtbij mee te maken? Neem dan contact op met Heidie Mulder, e-mail: heidiestoffer@hotmail.com of bel: 06-10475837.
Bezoekers zijn van harte welkom tussen 11.00 en 13.00 uur op de Picknickweide in het Centrum van Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

 

Bron: Edestad.nl

Bron foto: Joshua Keller

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie