Mijn naam is Eline Korving en ik verzorg de social media van Vereniging Eigen Paard. Dankzij social media kan elke hippische ondernemer zijn eigen podium creëren en doelgroepen aan zich binden. Rechtstreeks communiceren met je klanten, nieuwe klanten winnen, het kan allemaal. Als je tenminste iemand hebt die jouw verhaal kan vertellen. En dat is precies mijn specialiteit. Mijn missie is om hippische doelgroepen te bereiken met boeiende teksten. 
De techniek achter de marketing via social media maakte ik mij eigen door de cursus ‘Equipreneurs’ te volgen bij Clickhorse Marketing van Annika Rettig. Ook bij Horses.nl deed ik ervaring op met social media en crossmedialiteit. Met mijn bedrijf Equestrian Communication help ik hippische ondernemers met teksten die pakkend en treffend uit mijn pen vloeien. En gebruik daarbij mijn expertise om de juiste doelgroep te bereiken. 

Equestrian Communication

Ik heb mijn bedrijf Equestrian Communication opgericht om hippische ondernemers te ondersteunen in hun behoefte aan marketing en communicatie. Voordat ik een pen op papier zet, ga ik eerst op zoek naar het belang van mijn klant. Wat wil hij bereiken? Wie wil hij bereiken? Doelgericht schrijven begint bij het antwoord op die vragen.

Een minor Communicatie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en een praktijkopleiding bij Eisma Horsesmedia staan aan de basis van mijn expertise als communicatie-professional. Ik werk als freelancejournalist voor Paardenkrant en Horses.nl. Met mijn tekstbureau Equestrian Communication lever ik pakkende en treffende teksten aan hippische ondernemers. Equestrian Communication vertelt het verhaal dat de hippische ondernemer kwijt wil aan zijn doelgroep.