Paardenspeelgoed als lesmateriaal?

De zussen Marisa Banigan en Mia Godbout hebben educatief paardenspeelgoed ontwikkeld dat helpt de leiderschapsvaardigheden te verbeteren bij meisjes. Voor het project hebben ze 150.000 dollar nodig.

לחץ עכשיו

Ze vragen om ondersteuning door middel van crowdfunding bij het project genaamd Raina to the Rescue! De twee zussen hebben al 46.000 dollar ingezameld, de campagne sluit op 27 oktober.Volgens de zussen, nemen vrouwen meer dan de helft van het werkveld in beslag en heeft meer dan 50 procent van de vrouwen in Amerika een diploma. Daar staat tegenover dat slechts vier procent van de bedrijven in de Quote 500 worden aangestuurd door vrouwen en slechts 18 procent van de overheidsfuncties wordt gevuld door vrouwen.Het speelgoed wordt aangekondigd als educatief speelgoed voor meisjes in de leeftijd van zes tot tien jaar, waarvan het doel is het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden. Het bevat een leerboek, een speelgoedpaardje en andere rekwisieten die het pakket compleet maken.Het eerste verhaal gaat over het meisje Raina en haar vrienden, allemaal dierenvrienden. Ze bezoeken een stal met een paard wat zijn been heeft bezeerd. Raina en haar vrienden komen in actie om het paard te helpen en de kinderen kunnen de handelingen die in het boekje staan uitvoeren bij het speelgoedpaard.

De meisjes lezen mee en helpen het probleem op te lossen met Raina en haar vrienden, waarbij ze diverse dingen leren. Bijvoorbeeld: het lezen van een röntgenfoto, een spalk aanbrengen en het maken van gips. “Meisjes hebben sterkere verbale vaardigheden in hun vroege ontwikkeling, die hen van nature trekt naar verhalen en lezen”, leggen Marisa en Mia uit. “Ze willen een activiteit niet alleen volbrengen, ze willen ook weten waarom.”

De zussen zijn klaar om Raina in de handen te geven van meisjes over de hele wereld. “We hebben ons prototype getest op scholen en het verhaal verfijnd.” Ook werken ze samen met een grote speelgoedfabrikant. Het plan is om de eerste productie 5000 exemplaren te maken, het minimale bestelbedrag. De zussen zijn klaar om te lanceren.

Later willen ze ook een ebook hiervan ontwikkelen zodat kinderen ook via die weg kunnen leren.

Bron tekst/video: Horsetalk

 Bron foto: indigogo

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie