Stageplaats marketing/communicatie

Vereniging Eigen Paard

Vereniging Eigen Paard is een landelijke vereniging waarbij paardenliefhebbers terecht kunnen met al hun vragen. Onafhankelijke deskundigen geven advies op diverse gebieden.

pesquisar aqui

We bieden onze leden kortingen en organiseren regelmatig clincis en evenementen.

Website en social media

Vereniging Eigen Paard opereert vanuit haar website. Leden kunnen inloggen en zo bij bepaalde informatie komen, zoals juridische contracten, maar ook ledenkortingen. Vanuit de website wordt nieuws verspreid bij de social media kanalen en de nieuwsbrief.

Dagelijks worden er vanuit Vereniging Eigen Paard berichten geplaatst, wekelijks een vlog en om de maand een nieuwsbrief.

Wie zoeken we?

Als Marketing & Communicatie stagiair(e) ondersteun je het team in (online) marketing en communicatie. Denk daarbij aan het maken van blogs, nieuws en andere content. Ook vragen we je om de verschillende social media kanalen bij te houden en om analyses te maken uit Google Analytics. Maar ook bij onze events die we organiseren vragen we jou om een steentje bij te dragen.

Kortom een zeer veelzijdige mee-werk stage waar je zelfstandig kunt ontwikkelen zodat je het marketingvak in het werkende leven meemaakt.

Wat verwachten we van jou?

  • Beschikbaar het liefst per maart 2018;
  • Hoge mate van interesse in online marketing en affiniteit met de hippische wereld;
  • Je volgt een HBO opleiding richting marketing en/of communicatie;
  • Minimaal 16 uur per week beschikbaar;
  • Een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Lijkt het je leuk om stage te lopen bij een landelijke vereniging en heb je affiniteit met paarden, stuur dan je cv naar info@eigenpaard.nl of bel voor inlichtingen 076-8888018

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie