Twee keer ingebroken in clubhuis van manege in Gorinchem

Een briefje met de tekst “Bedankt voor alles, ook namens de kids” was alles wat nog achter is gebleven nadat er vorige week tot 2 keer toe werd ingebroken bij manege PSV Hippos te Gorinchem.

Amper bekomen van de eerste inbraak, afgelopen donderdag, was het vrijdag wéér raak bij de manege in Gorinchem.

Allles is meegenomen, van theeglas tot printer. De eerste keer werd de inhoud van de kassa meegenomen, de tweede keer de (lege) kassa zelf.
“En speelgoed voor de kinderen. En de buitenopslag is ook opengebroken. Ze hebben ons steekkarretje gebruikt en zijn daarmee naar de weg gereden. We zagen daar de sporen van in de sneeuw,” aldus de bestuurslid Cor van den Bergh van manege PSV Hippos.

De gedupeerde manege heeft – na twee keer aangifte te hebben gedaan – een bericht op Facebook gezet, in de hoop de daders te kunnen vinden. De technische recherche is druk bezig geweest met het verzamelen van vingerafdrukken en het nemen van foto’s.

Wie les volgt op de manege hoeft zich geen zorgen te maken. “Met de paardenbakken is niks aan de hand. We zijn gewoon open. En met elkaar zetten we de schouders eronder.” zegt Van den Bergh.

Bron: AD
Bron foto: PSV Hippos

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie