Vereniging Eigen Paard en Equipe Paardenverzekeringen tekenen samenwerkingsovereenkomst

Op de vrijdagavond van Outdoor Gelderland ondertekenden voorzitter Carmen Portocarero van de Vereniging Eigen Paard en Nicole Bergmans, mede-eigenaar van Equipe Paardenverzekeringen, een samenwerkingsverband. Voor de leden van de Vereniging Eigen Paard en de verzekeringnemers van Equipe Paardenverzekeringen levert dit interessante voordelen op.

 

Carmen Portocarero, voorzitter van de Vereniging Eigen Paard, legt uit dat verzekeringen erg belangrijk zijn voor de leden. “Kortingen op verzekeringen maken onderdeel uit van het dienstverleningspakket dat wij als Vereniging Eigen Paard bieden. Hier is grote interesse voor. Wij krijgen van onze leden en vrienden van de vereniging veel vragen over juridische en verzekeringstechische kwesties. Denk daarbij aan vragen over paardenverzekeringen, aansprakelijkheid, bijrijders, mensen op stal en paard- of ponyrijdende kinderen. Equipe Paardenverzekeringen biedt goede verzekeringen voor onze leden, daarnaast hebben wij als Vereniging Eigen Paard wat toe te voegen aan de verzekeringnemers van Equipe.”

 

Ook Nicole Bergmans, mede-eigenaar van Equipe Paardenverzekeringen, is verheugd over de samenwerking. “Een groot onderwerp voor de Vereniging Eigen Paard is paardenwelzijn, de vereniging staat haar leden met advies en zorg bij op dit onderwerp. Wij  staan daar ook voor en dat is dus ons gezamenlijk belang. Wij zijn de samenwerking aangegaan met de Vereniging Eigen Paard omdat we dan onze klanten graag iets extra’s bieden, zoals toegang bij de vele leuke en leerzame evenementen georganiseerd door de Vereniging Eigen Paard. Bovendien krijgen leden van de Vereniging Eigen Paard een korting op onze paardenverzekeringen. We hebben er veel zin in! ”De samenwerking wordt in de toekomst geïntensiveerd, weet Portocarero. “We verkennen op dit moment de andere raakvlakken die er liggen.”

 

Over Equipe Paardenverzekeringen
Alle financiële zaken om de aankoop en het onderhouden van een paard heen vragen om een persoonlijke benadering. Immers, ieder team van ruiter, eigenaar, liefhebber en paard, vraagt om een verzekeringsadvies dat bij hen past. Wie u bent en wat u samen met uw paard wilt bereiken, moet daarom het uitgangspunt zijn, of uw hart nu bij dressuur, springen, western, aangespannen of recreatief rijden ligt. Equipe Paardenverzekeringen heeft altijd een passende verzekering voor u en uw paard of pony. Het team van Equipe Paardenverzekeringen beschikt over degelijk vakmanschap,  enorme ervaring en brede interesse in de paardenwereld.

 

Over Vereniging Eigen Paard
Vereniging Eigen Paard is een onafhankelijke consumentenorganisatie, die de collectieve belangen van de (aanstaande) paardenbezitter behartigt. Drie belangrijke taken hierbij zijn: advies, aankoopbegeleiding en actuele informatievoorziening.
Als belangenvereniging met een stevige achterban oefent de Vereniging Eigen Paard invloed uit op en zijn wij een serieuze gesprekspartner voor landelijke en lokale overheden. Het belang van de leden staat voorop. Dus paardeneigenaren in Nederland: verenigt u, want samen staan we sterker!

 

De Vereniging Eigen Paard biedt de (toekomstige) bezitter van een paard of pony onafhankelijke belangenbehartiging en een breed scala aan hoogwaardige diensten en producten gericht op het welzijn van paard of pony en op zorgeloos (rij)plezier. Daarnaast kunt bij de Vereniging Eigen Paard terecht voor al uw vragen over paarden.

equi

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie