Vereniging Eigen Paard maakt nieuwe start

De Vereniging Eigen Paard heeft met voorzitter Stephanie Visser (zie foto) en de bestuursleden Frenk Jespers en Pieter Kersten een nieuw bestuur en nieuwe plannen. Jorien van den Herik adviseert de vereniging. Dat is op 31 oktober jl. besloten tijdens de Algemene Ledenvergadering.

De Vereniging Eigen Paard bestaat sinds 2008 en heeft dankzij de gewaardeerde inzet van directeur Ruth van Beek en de bestuursleden Carmen Portocarero, Gert van den Hoorn en Jan de Vries een naam opgebouwd als belangenbehartiger en vraagbaak voor (potentiële) paardenbezitters. Zij hebben aangegeven voor advies beschikbaar te blijven. In de Algemene Ledenvergadering is besloten tot een koerswijziging. Daarbij is groei van de vereniging een prominent aspect om de dienstverlening uit te kunnen breiden en een stem te kunnen vormen in Nederland.

Voorzitter Stephanie Visser deed haar hippische ervaring vooral op bij de Rotterdamsche Manege en tegenwoordig heeft ze haar eigen opfok- en trainingsstal. Frenk Jespers en Pieter Kersten vertegenwoordigen de hippische vakkennis en het juiste netwerk. Jorien van den Herik, ondernemer en voormalig Feijenoord-voorzitter, staat de vereniging bij als adviseur. Hij kwam met de vereniging in contact bij het zoeken naar de juiste paarden. Juriste Ilse Jespers is door het bestuur aangesteld als directeur, Mindy de Vree verzorgt met name de administratie en de website. Bert van Wanrooij en Michael Eerhart, initiatiefnemers van de combinatie Universal Horse Data, Sportpaardenonline.nl en Concours.nl, adviseren de vereniging over marketing.

priligy prezzo senza ricetta

Bij Vereniging Eigen Paard kunnen paardenliefhebbers als vanouds terecht voor al hun vragen op hippisch gebied, van voeding tot aankoopbegeleiding. Doordat leden onafhankelijk advies krijgen van deskundigen zijn zij verzekerd van de juiste informatie om optimaal plezier te beleven aan hun hobby. Nieuw is onder andere de samenwerking met Universal Horse Data, Sportpaardenonline.nl en Concours.nl, waarover binnenkort gepubliceerd wordt. Verder wordt in het komend jaar versterkt ingezet op voorlichtingsactiviteiten, onder andere in de vorm van clinics en evenementen.

Belangstellenden kunnen meer informatie vinden op de vernieuwde website www.eigenpaard.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie