Voermeesters partner van Vereniging Eigen Paard

Het nieuwe paardenvoermerk Voermeesters heeft zich als partner verbonden aan Vereniging Eigen Paard. Voermeesters is het hele jaar betrokken bij de activiteiten van de vereniging, waaronder het evenement Balans Hippique. Manager verkoop Rob van Kempen van Voermeesters en Ilse Jespers, directeur van Vereniging Eigen Paard, sloten de overeenkomst.

Tijdens Balans Hippique, het evenement op het gebied van gezondheid van paard en ruiter, is Voermeesters aanwezig met een standwagen. Dit evenement vindt plaats op 24 maart in Exloo. Door (gratis) mee te doen met de verloting tijdens het evenement maken bezoekers kans op een Voermeesters-paardendeken. Daarnaast hebben Vereniging Eigen Paard en Voermeesters samen een flink aantal acties bedacht die gedurende het jaar onder de aandacht worden gebracht.

Door de unieke manier van produceren weet Voermeesters structuur- en vezelrijke brokken te produceren, die perfect aansluiten bij de natuurlijke behoefte van een paard. Daarnaast maakt Voermeesters gebruik van extra grote brokken, waardoor paarden langer moeten kauwen en meer speeksel aanmaken. Mede door het speeksel ontstaat er een optimale vertering en kunnen de voedingsstoffen maximaal opgenomen worden. Dit is van belang voor de ondersteuning van de weerstand en gezondheid van paarden.

We hebben heel veel zin in deze samenwerking!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie