We zijn aanwezig op Equiday en geven demo’s

Zaterdag 13 oktober kun je ons bezoeken bij onze stand op Equiday.
Daarnaast mogen we 2 demo’s geven en we hebben onze deskundigen Anouk Holleman en Janneke Valkering hiervoor van stal gehaald.

Anouk zal de lezing “Waar let je op bij de aankoop van een paard of pony” geven.
Kijk bij de aankoop van een paard verder dan alleen naar het lieve hoofd! Welke type paard past eigenlijk goed bij je? Waar let je op? We lichten kort de bouw, bruikbaarheid en bewegingen van een paard toe. En wat zijn jouw eigen wensen als je op zoek gaat naar een paard? Wat zijn jouw ambities en vaardigheden en waar houd je van?

Janneke geeft de workshop “Rots en water”.
Ervaar jij veel spanning of angst op of naast het paard? Zit je teveel in je hoofd en ervaar je niet meer de kracht van je eigen lichaam? Ik geloof dat alle oplossingen al in jouw zitten. Je moet ze alleen nog vinden.
Rots en Water is een effectieve methode om in balans te komen en datgene weer te doen wat je het allerliefste doet! Uit het hoofd in het lijf. Het leert je omgaan met stressvolle situaties die jij op en naast het paard ervaart. Je leert wat jouw manier van communiceren is, en hoe anderen (paarden) daarop reageren.
Tijdens de demo laat ik jullie kennis maken met Rots en Water en ervaar je de kracht! Rots en Water is een onderdeel van mijn training en coaching. Kom vooral meedoen als je nieuwsgierig bent.

We zijn heel dankbaar dat we op deze manier bij kunnen dragen aan dit mooie evenement. Zien we jullie terug bij Equiday?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie