Welkom Thirza

Hoi! Ik ben Thirza van Hooij, 25 jaar en laatste jaars Hbo studente Hippische Bedrijfskunde aan de Aeres Hogeschool te Dronten.

bonusser

Sinds kort loop ik stage bij Vereniging Eigen Paard waar ik het enorm naar mijn zin heb en veel mogelijkheden krijg om te leren en samen te werken aan de organisatie. Ik heb nu al erg leuke mensen mogen ontmoeten en kijk er enorm naar uit om hier aan de slag te kunnen gaan!

Voor dat ik aan mijn Hbo opleiding begon heb ik eerst de Havo afgerond en een Mbo opleiding aan het NHB Deurne gevolgd. Ik heb daarnaast mijn instructeursdiploma behaald en heb de afgelopen paar jaar de mogelijkheid gehad om in mooie landen zoals Canada, Frankrijk en Ierland stage te lopen wat geweldig leuke ervaringen waren.

Ik heb een grote passie voor paarden en ben dan ook actief in de paardensport in zowel dressuur, springen als eventing. Ik rij momenteel Z-dressuur en spring en cross op L-niveau.
Ik heb op dit moment geen eigen paard maar wel een hele leuke pony die ik voor vast rij.

Na het afronden van mijn studie ga ik voor een langere periode naar Engeland om in training te gaan bij een team stuntruiters die werken aan grote internationale tv- en filmproducties (o.a. Game of Thrones, Snowwhite and the huntsman en King Arthur legend of the sword).
Ik ben hierbij terecht gekomen nadat ik het afgelopen jaar de kans het gekregen om mee te werken aan de filmproductie van ‘Redbad’ waar ik voor het eerst met stuntwerk te maken kreeg en ik vond dit zo gaaf om te doen dat ik opzoek ben gegaan naar een plek om dit verder te leren.

Ik hoop jullie binnenkort een keer te spreken en als ik iets voor jullie kan betekenen hoor ik het graag! Je kunt me bereiken via: thirza@eigenpaard.nl
Hopelijk tot snel! (foto’s van @lindevanhooij)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie