Elke paardenliefhebber weet hoeveel aandacht een paard vraagt. Hoeveel tijd en geld we spenderen om ervoor te zorgen dat uw paard in topconditie blijft. De aankoop en het onderhouden van een paard en alle financiële zaken daaromheen vragen om een persoonlijke benadering. Ieder team van ruiter, eigenaar, liefhebber en paard, vraagt om een verzekeringsadvies dat bij hen past.
Wie u bent en wat u samen wilt bereiken, moet daarom het uitgangspunt zijn. Ligt uw hart bij dressuur, springen, western, aangespannen of recreatief rijden. Equipe Paardenverzekeringen heeft een passende verzekering voor uw paard of pony.

Het team van Equipe Paardenverzekeringen beschikt over degelijk vakmanschap, een enorme ervaring in combinatie met een brede interesse in de paardenwereld. Voor meer informatie over Equipe Paardenverzekeringen klik hier

Leden van Vereniging Eigen Paard krijgen de eerste 2 jaar 5% korting bij een Equipe 2, Equipe 3 of Equipe 4 Paardenverzekering. Log in om vrijblijvend een offerte aan te vragen met korting.