Sinds 2018 zijn wij trotse partner van Vereniging Eigen Paard. Met onze jarenlange ervaring bij onder andere maneges, pensionstallen, opfokbedrijven en andere hippische ondernemingen, zijn wij de adviseur voor ondernemers in de hippische sector.

Bij de Schipper Groep staat de adviseur naast de ondernemer. We zullen nooit op uw stoel van ondernemer gaan zitten, maar wel er pal naast om samen aan een succesvolle toekomst te werken. Het is ons doel om u te helpen uw prestaties te verbeteren en het ondernemen zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom kijken we verder dan alleen de cijfers. Door de inzet van onze kennis en ervaring van de markt en uw branche, komen we samen tot concrete en overzichtelijke oplossingen, toegepast op uw situatie. Zo zorgen we er samen voor dat u en uw onderneming nog beter presteren.

Wij bieden ondernemers in het midden- en kleinbedrijf alsmede binnen de agro diverse diensten op het gebied van onder meer accountancy, belastingadvies, personeel en organisatie, pensioen en financiering. Voor deze ondernemers zijn wij een professioneel klankbord. De Schipper Groep heeft 12 vestigingen in Zuidwest-Nederland en behoort tot de top 20 van accountantskantoren in Nederland. Belangrijk is dat we altijd dichtbij zijn en dat er een gezicht bij Schipper hoort.

Koen Laseroms, Senior Manager Belastingadvies bij de Schipper Groep:

“De hippische sector is een levendige en boeiende sector waar vaak de nodige emoties spelen. Door het werken met levende dieren is de band die de ondernemer heeft met zijn bedrijf bijzonder en hecht. De fiscaliteit speelt een grote rol, met name op het gebied van de omzetbelasting en bijvoorbeeld de landbouwvrijstelling. Als adviseur met inhoudelijke kennis van de branche adviseren we graag de ondernemer en de mens achter het bedrijf. ” 

Meer weten over de Schipper Groep? Ga naar www.SchipperGroep.nl.