creating a happy horse day

Horse Originals is een uniek platform, ontwikkeld om creatieve en originele kwaliteitsproducten te delen met u én uw paard. Dit is ontstaan uit de jaren ervaring in, en passie voor de paardenwereld die Mark (eigenaar van Horse Originals) heeft.

pillen-pharm.com

In 1998 is Mark begonnen met hoefsmeden. Mark heeft een opleiding gevolgd op NHB Deurne en deze in 2000 succesvol afgerond. In datzelfde jaar is hij zijn eigen hoefsmederij begonnen.

Naast enkele bijscholingen en samenwerkingen met andere hoefsmeden, heeft Mark in de loop der jaren ook vele conferenties over hoefbeslag/verzorging bijgewoond in binnen- en buitenland. Dit alles heeft geresulteerd in een brede kennis van het vak.

De hoefsmederij is gespecialiseerd in orthopedie, waarnaast Markt samenwerkt met meerdere gerenommeerde paardenartsen.

Mark zijn liefde voor het paard zet hem vaak aan het denken over hoe dingen beter kunnen. Dat doet hij binnen zijn vakgebied als hoefsmid, en met Horse Originals, waarvoor hij continue opzoek is naar innovatieve ontwikkelingen en producten die binnen de hoefsmederij, en voor u als paardeneigenaar goed gebruikt kunnen worden.

Zo heeft Mark als bedenker & mede-uitvoerder van de LOER Dazenval al eens voor een ware revolutie gezorgd in de strijd tegen de dazen.

Met Horse Originals wil Mark een merk opbouwen dat diensten en producten aanbiedt voor uw paard, welke zonder enige concessie garant staan voor kwaliteit en de gezondheid voor uw paard!

Wishing you a Happy Horse Day!

Mark Derwig